Innerlijk Kind - De Kaartenset

De wens om deze innerlijk kind kaarten te maken kwam voort uit mijn coaching met cliënten die op zoek gingen naar hun eigen innerlijk kind. Het helpt je om in je dagelijks leven waar we getriggerd worden door onze partner, gezin, familie, vrienden of collega’s, inzicht te krijgen waar de trigger vandaan komt. Tevens kunnen we een andere houding aannemen, of bewust worden waar we nog in mogen helen. Deze kaarten kwamen tot stand in samenwerking met mijn zus Ingrid en mijn dochter Jikke. En heeft inmiddels aan velen een doeltreffende meerwaarde gegeven. 


 De kaartenset bestaat uit vier beginkaarten en vier keer 10 inzichtkaarten. De vier beginkaarten zijn de vier innerlijke kinderen: het goudsbloemkind, het sering kind, het riet kind en het clematis kind. Uitleg over elk kind heb ik uitgebreid in bijbehorende boekje beschreven. Naast de kaarten zijn er ook nog vier mascottes die bij elk kind horen. Je kunt ze herkennen aan de bijbehorende kleuren. Deze helpen je om bij het gevoel van je innerlijk kind te komen doordat ze fysiek aanwezig zijn. In het bijbehorende boekje staat beschreven hoe je stap voor stap een kaartlegging kunt doen om inzicht in jouw proces te krijgen.
Kijk bij AANBOD om deze te bestellen. Maar natuurlijk kan ik in consult uitleg geven en samen met jouw je innerlijk kind weer te laten spelen, dansen, onbevreesd, in waardigheid en met liefde te zijn.